Het proberen om erachter te komen of u ogen wilt laseren of niet, is over het algemeen geen geintje.

Toegegeven, je gaat er niet naar in dat je van jezelf geniet. Maar laten we het zien, het kan heel wat makkelijker en minder stressvol zijn dan het is gemaakt. Heck, het kan zelfs leuk zijn! Oké, dat duurt het een beetje te ver

Maar het punt is, als het niet was voor alle misinformatie, bias marketing spiel, en onbetrouwbare tabloid artikelen, beslissen om ogen te laseren te hebben kan een glad en spannend proces zijn. Als de feiten duidelijker waren, zou het al meer dan 35 miljoen levens hebben veranderd.

Maar ze zijn niet duidelijk. Zo komen veel van ons af door middel van massa’s gegevens en forums en krijgen we veel moeite. En op het einde, blijf met glazen of contactlens en mis de ongelooflijke voordelen van de Laser Oogchirurgie.

Het is goedkoper om je ogen te laseren

“Als u de kosten van een jaar aanbod van dagelijkse wegwerplens uitwerkt, komt het ongeveer 90 cent per dag uit.”

Spreid dat uit in de loop van een jaar, en het komt op ruim 300 euro. Nu, afhankelijk van hoe lang je van plan bent te zijn, kunnen we de kosten 30, 40 of 50 jaar berekenen. Maar de meeste mensen zullen elke dag geen contacten hebben, dus laten we 15 zeggen.

Uitgaande van het feit dat er geen inflatie is, brengt de kosten van contactlenzen op ongeveer 6000 euro. Dat is meer dan de hoogste kwaliteit laserbehandeling, die ook met een groot aantal andere voordelen komt, is ook permanent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *