Wat pijn betreft, hebben we allemaal verschillende ideeën over hoeveel we kunnen tolereren. Sommige mensen zijn van mening dat ze het moeilijk hebben, zowel fysiek als mentaal. Terwijl ze suggereren dat een tatoeage laten zetten geen pijn doet. Anderen accepteren dat ze gewoon er niet tegen kunnen of andere hebben het zelfs bij het zien van bloed en vermijden alles wat emotionele nood kan veroorzaken.

ogen-laten-laserenf

Een chirurgie behandeling is iets dat moeilijk voor te bereiden is, vooral als je geen ervaring hebt of kan verwijzen naar een idee van hoe het zal zijn. En voor zo’n gespecialiseerde procedure zoals laser oogchirurgie, is het makkelijk te denken dat het nog moeilijker zou zijn om te beoordelen hoe je reageert en met de operatie omgaat.

Zal je de druk op je ogen kunnen weerstaan? Of ben bestand tegen knipperen en de drang om te bewegen? Zal het zo pijnlijk zijn dat je flauw valt, naar de grond gaat en de procedure verstoort?

Voor zo’n nieuwe en onbekende ervaring zijn dit allemaal volkomen redelijke vragen; Vragen die door alle patiënten worden gevraagd die zo’n behandeling aangaan.

Dat leidt ons tot recensies: de beste bron om informatie te zoeken voor andere steun dan uw eigen persoonlijke ervaring. Een veel snellere en effectievere manier om iemand over te halen, zou het zijn als u rechtstreeks van degenen die het zelf hebben ervaren, kunnen horen.

U kunt verhalen van patiënten die hun ogen hebben laten laseren zien op TrustPilot. Daar heeft VISUS oogkliniek meer dan 1000 reacties van mensen die daar ervaring mee hebben. Je zou op basis van zoveel beoordelingen en een cijfer van 9,4 wel stellen dat het een zeer positieve ervaring is.