1. U gaat niet blind van de laser-oogoperatie

Als je zegt dat je blind gaat van Laser Oogchirurgie, is het alsof je in twee levenslichten twee keer bliksem krijgt. Het is zo onwaarschijnlijk dat het gebeurt, het is bijna onmogelijk om te meten en in cijfers te zetten. Naar schatting zou het ergens in de regio van 1 in 5 miljoen liggen.

2. Bijwerkingen zijn mild en tijdelijk

Na de Laser Oogchirurgie is het normaal om een ​​paar milde en tijdelijke bijwerkingen te ervaren voor uw visie – dingen zoals droge ogen en lichtgevoeligheid. Dit gebeurt natuurlijk als het oog door het genezingsproces doorloopt en in de overgrote meerderheid van mensen zijn er weg voordat ze het weten.

3. Er is minder dan een 0,1% kans op een kleine visuele complicatie

Met verschillende mate van expertise en technologie onder klinieken is het moeilijk om een ​​complicatiesnelheid op de laser-oogoperatie aan te pakken. Maar het feit is dat de procedure de veiligste ter wereld is genoemd, en dat een chirurg een situatie kan ondervinden die hij of zij niet adequaat kan verbeteren of verbeteren, het zou ongelooflijk ongelukkige en onwaarschijnlijke gebeurtenissen opleveren.

4. Laser Oogchirurgie is veilig en effectief op de lange termijn

Het wordt algemeen begrepen dat laser oogoperatie op de lange termijn veilig en effectief is. En als er meer dan 35 miljoen patiënten niet genoeg bewijs waren, hebben verschillende langetermijnstudies aangetoond dat decennia na behandeling patiënten nauwkeurige visie en gezonde ogen hebben.

5. Laser Oogchirurgie is een pijnloze procedure

Het maakt niet uit wat je misschien denkt, pijn maakt geen deel uit van de oogchirurgie van de laser. Het is een pijnloze procedure. U kunt kleine druk voelen wanneer de chirurg de klep in LASIK creëert, maar door de anesthetische oogdruppels gedurende de hele tijd (slechts een paar minuten), zult u nauwelijks iets opmerken.

6. Wat het belangrijkst is, is uw keuze van de kliniek

Het is verleidelijk om een ​​tijdgevoelig aanbod op de high street te grijpen, maar uw keuze van de kliniek is zeker niet iets te worden gehaast. De realiteit is om een ​​veilige en effectieve behandeling te leveren, de Laser Eye Surgery kost minstens 4000 pond. Enigszins minder en je weet dat ze ergens een hoek zijn. U kunt vaak veel weten door de vraag te stellen: wordt de kliniek uitgevoerd door een chirurg of bedrijfspersoon?

8. 79 procent van onze patiënten bereiken 20/20 visie

Afhankelijk van uw voorschrift en waar u gaat, zullen uw kansen op het bereiken van 20/20 visie – de gemeenschappelijke standaard van gezichtsscherpte – variëren. Bij de beste klinieken zal een typische patiënt 20/20 of 20/16 bereiken. En zelfs mensen met hoge voorschriften of aandoeningen zoals droge ogen kunnen dergelijke resultaten bereiken.

9. Laser Oogchirurgie is veiliger dan contactlenzen

Ja, het plaatsen van kleine stukjes kunststof op je oogbollen is gevaarlijker dan het krijgen van een opvallende behandeling. De realiteit is zichtgevend infecties voorkomen in zoveel als één in elke 2000 contactlens drager. Bij laser-oogchirurgie zijn visuele complicaties zeldzaam en kunnen zich bij ongeveer één op elke 30000 patiënten voordoen.

10. Het maakt niet uit of je hoest, sneeze of springt, het heeft geen invloed op de uitkomst

Chances zijn als je een situatie kunt bedenken, is het al honderden keren gebeurd. En dankzij de oog-opsporingstechnologie werd het zonder twijfel gebroken zonder zoveel als een mompel van de chirurg. Laser Oogchirurgie wordt voor niets niets de veiligste operatie in de wereld genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *